Bygg-3 AS Firmaet startet som et enkeltmannsforetak i 2006 og har utviklet seg etter som tiden har gått, vi er nå 3 ansatte.Vi driver med det meste innen nybygg og rehabilitering, samt ildsteder og piper.

Bygg-3 AS ble etablert av Tor Arne Ulfsnes, som et AS i 2020, som holder til i Aure kommune i Møre og Romsdal. Vi tar på oss det meste innen byggtjenester som oppussing, rehabilitering, takjobber, vindusskift, innredning, trapper og terrasser.

Bedriften er liten, så arbeidet utføres med personlig engasjement, men har likevel lang erfaring med det meste innenfor mitt fag. Vi ønsker å være en seriøs og pålitelig samarbeidspartner, som i prosessen etterstreber høy kvalitet til riktig tid og pris. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har vi lykkes i å etablere oss som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate. Derfor har vi streng kvalitetssikring underveis og oppfølging i etterkant, som sikrer deg et optimalt resultat. Vi ser på det som vårt hovedansvar at jobben som er gjort alltid er i tråd med avtalen som er inngått på forhånd. Bygg-3 AS har alle de ressurser som skal til for å følge med i en bransje i kontinuerlig utvikling. Stadig høyere krav til kunnskap, kompetanse og teknologi, er realiteter vi tar på alvor.